Nieuws

 
  Kijk hier voor het actuele nieuws en mededelingen. Lees verder >>  
     
 

Webcam

 
  Kijk hier voor webcam beelden van de haven. Lees verder >>  
     
 

Weer

 
  Weerstation Lees verder >>  

 
 

Haven

De Jachtclub "Veere" heeft de beschikking over zo'n 150 vaste ligplaatsen in boxen en mogelijkheden voor meer dan ca. 50 ligplaatsen langs passantensteigers in de Stadshaven. Voor kleinere open boten zijn er ca. 40 ligplaatsen op het droge. Hiervoor is recentelijk het zogenaamde strandje volledig gerenoveerd

De vaste ligplaatsen zijn voorbehouden aan de leden van de Jachtclub "Veere". Het liggeld voor de vaste ligplaatsen wordt geheven over een vol kalenderjaar. Helaas is er sprake van een wachtlijst, waardoor het (afhankelijk van afmetingen en type boot) enkele jaren kan duren voordat een nieuw lid in aanmerking komt voor een vaste ligplaats.

Kort verblijf:
Natuurlijk is het mogelijk om als passant in onze haven te verblijven. Hiervoor kan zowel gebruik worden gemaakt van de passantensteigers, als van de boxen waarvan de vaste ligplaatshouders tijdelijk afwezig is. Het gebruik van de boxen is alleen toegestaan op aanwijzing van de havenmeester.

 

Tarieven

Overzicht van de tarieven in 2018


Lidmaatschap Jachtclub "Veere"

Aanmelden als lid ?
Om lid te worden van de Jachtclub "Veere" kunt u onderstaand aanmeldingsformulier invullen en opsturen. De aanmelding gaat op voordracht van 4 leden die dit formulier mede ondertekenen.
Na acceptatie en betaling van het entreegeld (eenmalig € 150,-) en het lidmaatschapsgeld (€ 62,50,- per jaar/ juniorleden € 31,50,- per jaar) bent u zowel lid van Jachtclub "Veere" als van het Watersport Verbond. U ontvangt dan tevens het clubblad en uitnodigingen voor diverse evenementen en wordt uw eventueel verzoek voor een vaste ligplaats toegevoegd aan de wachtlijst.

aanmeldingsformulier